Zavar az erőben

Főnix

Zavar az erőben

A kormánypropaganda már egy ideje őszi zavargások rémképét festi elénk. Mikor Lázár János kijelentette, hogy durva lesz a kampány, mindenre gondoltunk csak erre nem. Vajon a Fidesznek mi szüksége van erre, hiszen a felmérések s a politológusok szerint is magasan vezetnek a népszerűségi táblákon. Miért kell nekik három új bűnbak s miért fontos állandóan félelmet gerjeszteni? 

Nézzük meg kik beszéltek erről. Rogán Antal propagandaminiszter, Kövér László az Országgyűlés Elnöke, Németh Szilárd Fidesz alelnök s Orbán Viktor miniszterelnök . 

Emlékeztetőül: Rogán úgy nyilatkozott,hogy eddig nem használt eszközöket, akár utcai zavargásokat is el tud képzelni. Majd megjegyezte, hogy vannak olyan külföldi erők amelyek ezeknek a szervezésében aktivan szerepet vállalnak. Nos, Rogán uraság nem óhajtott megjelenni a Nemzetbiztonsági Bizottság ülésén, hogy bizonyitékokkal  támassza alá állitásait. Milyen érdekes! S erre jött még az "intelligens" Németh Sziszi aki belebegtetett három nevet. 3 civil aktivista nevét, hogy ők azok akik veszélyesek.

Itt még fontos megemliteni,hogy ebben az ügyben  szakmabeliek NEM szólaltak meg. Tehát itt borul az egész, az egésznek a hitelessége. 

Közröhej.  Vágó Gábor aki korrupciós ügyeket tár fel. Schilling Árpád aki csupán a véleményét fejti ki, Gulyás Márton aki szimplán egy tisztességes választási rendszert szeretne. Szóval ők hárman veszélyesek a nemzet biztonságára?! S nem azok akik rémhirt keltenek??!

Ha teszem azt egy átlagpolgár a fenti történettel bemegy a rendőrségre, először körbe röhögik aztán haza zavarják. De viccet félretéve itt felelős politikusok embereket rágalmaznak nagyon súlyos dolgokkal. S elkeseritő, hogy senki nem mozdul meg. Néma csönd van. Hová tűntetek lázadó fiatalok? Miért nem álltok ki egymásért? Ma ők de holnap te lehetsz a célpont. 

https://feherrozsa.blogstar.hu/./pages/feherrozsa/contents/blog/42426/pics/lead_800x600.jpg
Orban Viktor, Rogan Antal, Kövér László, Németh Sz
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?