Szembesités

    Bayer Zsolt a Karc fm rádió Szeptember 14.-i adásában hazudott arról, hogy ő nem mondta soha, hogy le kéne zárnia hazánk határait. Még az sem érdekelte, hogy saját rajongói tábora is hallja. 

    Munkatársunkat mocskolta,rágalmazta, szexista beszólásaival próbált felé kerekedni. Később szervezetünket is megcélozta. 

    A hangfelvéltelt letöltöttük s ebből összeállitottunk egy rövid videós leleplező anyagot. Majd elküldtük az egyik sajtó orgánumnak.Bayer Zsolt nyilvánosan szénné égett. Saját szavaival szembesitettük. A videó cime: Bayer Zsoltika feledékeny youtube-on elérhető. A cikket több lap is átvette. A felvétel nézettsége már 10 ezer felett jár. 

A Bayer ügyet lezártuk. Ha reagál vagy ha nem, az az ő dolga. Mindkettő őt jellemzi. Minket nem érdekel. 

Köszönjük. Antifasiszta Hálózat 

1
https://feherrozsa.blogstar.hu/./pages/feherrozsa/contents/blog/42587/pics/15056920092134930_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Anti-antifa 2017-09-18 19:20:17
Szánalmas és gyerekes "győzelmi" jelentés. A valóság ezzel szemben az, hogy azért szüntetitek meg a blogot, mert megbuktatok és farkatokat behúzva elkullogtok. Létrehoztatok egy "köteles beszéd" 2-t, mert Bayer Zsolt a következőkkel kezdi a mondatát, amiből kiragadtatok egy részt: "Nehezen mondom, ki de ha minden így marad, ahogy most akkor Közép-Európábak lehet, hogy mégiscsak egyetlen útja marad
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?